Sports World Amsterdam

Bedrijfsfitness

Motivatie is de sleutel tot succes

Als manager ben je altijd opzoek naar gemotiveerde en energieke mensen binnen jouw bedrijf. Maar wat nou als je als manager jouw mensen kan stimuleren om energieker en gezonder te leven? Uit onderzoek is gebleken dat mensen die sporten meer energie en motivatie hebben als mensen die dit niet doen. Naast de voordelen voor de gezondheid van je personeel is het ook een mooie manier om een hechter team te worden. Want wat is er nou leuker dan samen sporten? Daarom biedt Sports World Amsterdam bedrijfsfitness aan. Voor jou en je personeel. Om samen voor succes te gaan. Want motivatie is de sleutel tot succes.

Wie zijn wij?
Sports World Amsterdam is de premium health club van Amsterdam Oost gevestigd in de Oude Melkfabriek. Sinds 1887 staat deze plek al in het teken van energie. In de 19e eeuw was dit de Oostergasfabriek. In het midden van de vorige eeuw werd hier melk geproduceerd. Sinds 1998 is Sports World actief als leefstijl- en gezondheidsspecialist. Het team van Sports World staat 365 dagen in een kalenderjaar voor jou klaar en bestaat uit gediplomeerde experts op verschillende takken van sport. Maar ook in onze prachtige lounge kunt u hospitality van de bovenste plank verwachten. Bij ons krijgt u deskundige begeleiding welke gepaard gaat met de vrijheid om zelf verschillende takken van sport te ontdekken. Sports World is aangesloten bij de branche organisatie NLActief welke iedere aangesloten club toetst op kwaliteit en veiligheid.

Onze inspiratie
Wij worden iedere dag weer geïnspireerd door onze leden en collega’s. Enerzijds door de motivatie die de leden drijft alles uit zichzelf te halen om het gewenste doel en bijbehorende succes te behalen. Of dit nou afvallen is of juist het opbouwen van een gespierde torso. Voor een ieder is er de ruimte en de begeleiding om dit persoonlijke succes te behalen. En anderzijds onze collega’s die dag in en uit bezig zijn met het creëren van de ultieme setting waarin motivatie en succes centraal staan. Onze leden bestaan veelal uit jonge professionals, ondernemers en studenten maar voornamelijk mensen uit de omgeving. Wij zijn er trots op dat Sports World meer een community is dan een ‘’gewone’’ healthclub.

Wat bieden wij?
Jouw succes is onze verantwoordelijkheid. Of je nou begeleiding wil met afvallen, krachttraining of begeleiding meer gericht op mindfullness. Wij bieden het! Clubleden bepalen zelf op welk niveau en op wat voor manier ze invulling willen geven aan hun actieve en gezonde levensstijl. Sports World biedt een totaal concept aan waarbij je gebruik kan maken van alle faciliteiten en zelf invulling kunt geven aan jouw sport programma. Hierbij kun je denken aan  fitness met begeleiding waarbij uitsluitend wordt gewerkt met premium apparatuur  van Hammer Strength en Life Fitness. Maar ook aan het brede pakket aan groepslessen. Tevens beschikt Sports World over prachtige squash banen en een heerlijke welness. Ook kun je lekker nagenieten in ons altijd gezellige lounge waar je een gezond sapje en/of maaltijd kunt bestellen.

Missie bedrijfsfitness
Sports World inspireert en activeert leden en in dit geval uw team om actief en gezond te leven. Op deze manier creëren wij samen met u een omgeving waarbij successen worden behaald en een ieder het uiterste uit zichzelf zal halen. Zowel op sportief gebied als bij u binnen de organisatie.

Visie bedrijfsfitness
Het is onze verantwoordelijkheid om iedereen de tools en de begeleiding te bieden om zijn of haar sportdoelen en persoonlijke successen te behalen.

Bedrijfstarieven
Door ons speciale bedrijfstarief wordt sporten bij de premium health club van Amsterdam Oost nu nog aantrekkelijker. Met ons aangepaste bedrijfstarief is het, in veel gevallen, voor zowel klein, midden als groot bedrijven interessant om haar personeel te stimuleren om te gaan sporten. Afhankelijk van grootte van aantal deelnemers kunnen wij een zeer aantrekkelijk tarief aanbieden.

Voorwaarden bedrijfsfitness
Op de lidmaatschappen zijn de algemene voorwaarden van Sports World van toepassing. Deze zijn te vinden op onze website. Verder is een voorwaarde omtrent bedrijfsfitness Amsterdam dat je een minimum van 5 leden aan moet dragen als bedrijf. Wel is het mogelijk om een bedrijfsfitness Amsterdam lidmaatschap over te dragen aan een nieuw personeelslid als het totaal maar op een minimum van 5 blijft staan.

Wie gingen u voor?
Velen bedrijven gingen u al voor en ervaren op dit moment wat de kracht van sporten, maar voornamelijk fit en gemotiveerd personeel is. Zowel kleine als grote bedrijven hebben al bedrijfsfitness bij Sports World Amsterdam en genieten hier dagelijks van. Voorbeelden hier van zijn bijvoorbeeld KLM en hotel keten Casa 400. Dus start nu ook met bedrijfsfitness bij Sports World Amsterdam voor u en uw personeel. Want motivatie is de sleutel tot succes.

Bedrijfsfitness