Sports World Amsterdam

Informatie

De Oude melkfabriek

We werken met de lokale kwaliteitsproducten van eersteklas leveranciers.

Sports World is gevestigd in de oude Melkfabriek. Deze plek staat al sinds 1887 in het teken van energie. In de 19e eeuw was dit pand de Oostergasfabriek. Vervolgens werd hier in het midden van de vorige eeuw melk geproduceerd. Vanaf 2007 tot op heden is Sports World dé leefstijl- en gezondheidsspecialist in dit unieke pand. 

In "De Oude Melkfabriek" kun je vanaf 7 uur terecht voor een ontbijt, vanaf 12 uur voor lunch en vanaf 17 uur voor diner. Onze menu's worden bereid met verse, gezonde en biologische gerechten. We werken met de lokale kwaliteitsproducten van eersteklas leveranciers. Online reserveren is mogelijk.

 

Fresh & Go

Fresh & Go

Makkelijk en gezond om mee te nemen.

Heb je geen tijd om rustig in de Oude Melkfabriek te eten? Wil je direct na je bezoek aan de club een heerlijke verse maaltijd meenemen? Dat kan! Onze Fresh & Go service bereidt tijdens jouw work-out een verse maaltijd. Zodra je klaar bent met je training, kun je deze maaltijd bij de bar ophalen en meenemen naar huis.

Bellen voor een heerlijke afhaalmaaltijd kan natuurlijk ook. Bel hiervoor 020-6630903

ARRANGEMENTEN

ARRANGEMENTEN

Een geschikte locatie voor het organiseren van een evenement.

Zoek je een geschikte locatie voor het organiseren van een evenement? Dan ben je bij Sports World aan het juiste adres! De club is gevestigd in een uniek historisch gebouw (1887) in Oostpoort, Watergraafsmeer. Sports World biedt een tal van arrangementen aan in de Oude Melkfabriek:

  • Verjaardag
  • Bedrijfsfeest/borrel
  • Events
  • Huur ruimte
  • Locatie fotoreportage
  • En meer!

Meer informatie over onze arrangementen?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met clubmanager Barry Schreurs via barryschreurs@sportsworldamsterdam.nl of 020 - 66 309 03. Of vul onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

RESERVEREN

RESERVEREN

Reserveer online of telefonisch

Lunch of diner in De Oude Melkfabriek? Voor reserveringen kunt u bellen met
020 - 66 309 03 of de onderstaande link gebruiken. Geniet van heerlijke gerechten! 

Reserveer Online