Sports World Amsterdam

FITNESS

Fitness in een uniek gebouw

Wat vooral opvalt zijn het licht en de ruimte op de derde etage van de club. De unieke indeling met stalen spanten uit 1887 geeft een extra dimensie aan elke training. Elke zone heeft zijn eigen specifieke trainingsmogelijkheden; fitness, cardiofitness, freestyle, freeweight, personal training en circuit. Persoonlijke aandacht geven we je om zo te werken aan elk gewenst doel.

Ontdek het zelf. Kom vrijblijvend kennis maken met Sports World.

klik hier

Fitness menukaart

Hieronder kun je zien welke vormen van begeleiding je
allemaal kunt krijgen om zo goed mogelijk te werken aan je doel(en).

 

Fitness menukaart

Hieronder kun je zien welke vormen van begeleiding je
allemaal kunt krijgen om zo goed mogelijk te werken aan je doel(en).

Intake

Intake

Tijdens de intake wordt er een fitnessschema samengesteld dat afgestemd is op jouw doel(en). Het schema wordt uitgelegd, zodat je er daarna zelf mee aan de slag kunt gaan. 

Evaluatie en fitnessschema

Evaluatie en fitnessschema

Samen met jou evalueren we jouw oude fitnessschema. Vervolgens stellen we weer een nieuw fitnessschema op, zodat je op een optimale manier kunt werken aan je doelen. 

Health check

Health check

De Health Check bestaat uit een meting waarin we meten wat je gewicht, BMI, vetpercentage, spiermassa, bloeddruk en conditie is. Op basis van deze gegevens kunnen we jouw voortgang bepalen. 

Fitnessschema gevorderde sporters

Fitnessschema gevorderde sporters

Voor gevorderde sporters maken we een nieuw fitnessschema. Het schema wordt toegelicht en doorgenomen, waarna de sporter zelf aan de slag kan gaan. 

Evaluatie programma

Evaluatie programma

Als je net een nieuw schema hebt, wordt na enkele weken een afspraak van 10 minuten met je ingepland. In dit gesprek wordt kort geëvalueerd hoe dit schema gaat en of er aanpassingen nodig zijn.

Cardio-uitleg

Cardio-uitleg

Tijdens een uitleg over de cardioapparatuur wordt verteld hoe de programma's werken, hoe je alles moet instellen en wat de mogelijkheden zijn op trainingsgebied. 

Food app

Food app

Deze app is gesynchroniseerd met de Sports World app. Hierin kun je je voeding registreren, waarmee je in één oogopslag ziet wat je eet en drinkt op een dag. In deze app worden de calorieën en de macronutriënten (koolhydraten, eiwitten en vetten) vermeld. Hierdoor kun je efficiënter werken aan je doel(en).

Sports World app

Sports World app

Door middel van een uitleg leer je hoe je zelf de Sports World app optimaal kunt gebruiken. Koppel je trainingsschema (gemaakt door een van onze trainers) aan de Sports World app. Houd je activiteiten bij in de kalender en bekijk hoeveel calorieën je per training verbruikt. Daarnaast kan je deze app ook koppelen aan de food app en heb je altijd een overzicht van het clubrooster.