Sports World Amsterdam

Mirjam

Personal Trainer

Mijn naam is Mirjam. Ik heb en creëer positieve energie, ik groei en help anderen groeien, ik heb enorm veel plezier van sport / gezonde voeding, en geniet van een vitaal lichaam en een gezonde geest!
In mijn werkwijze als personal trainer staan vertrouwen, integriteit, aandacht, humor, optimale begeleiding / coaching, en een duurzaam resultaat centraal.
Een menselijk lichaam is zo uniek en in staat tot zoveel mooie processen. Ik heb altijd een grote affiniteit gehad met de werking van het menselijk lichaam en dat het een kostbaar bezit is waar we allen zuinig op moeten zijn. In de sport raakte ik tevens gefascineerd na een lange loopbaan in de medische sector.  In de loop der jaren heb ik mij daarom geschoold en ervaring opgedaan op het gebied van sport en fitness.

Mijn gehele carrière bestaat uit dienstverlenende beroepen. Door mijn achtergrond als psychiatrisch en medische verpleegkundige beschik ik over de nodige mensenkennis. Door mijn grote interesse en affiniteit met sport heb ik altijd naast mijn medische beroep hardlooptrainingen gegeven. Daarnaast werk ik op freelance basis als gastdocent en simulatiepatiënt bij Hogeschool In Holland.
Mijn visie: De formule voor resultaat is vrij eenvoudig. Wanneer je een gewenst resultaat wilt halen, moet je in actie komen. “De sleutel tot een energiek leven, vol zelfvertrouwen en veerkracht, ligt in de balans tussen gezonde voeding, fysieke beweging en mentale weerbaarheid". Ik inspireer de klanten graag naar een duurzaam actief en gezond leven, ik haal het beste uit mezelf en doe dat ook graag bij anderen om persoonlijke doelstellingen te bereiken.
Ik ben een BIG-geregistreerd verpleegkundige en daardoor ben ik bij uitstek geschikt om klanten te begeleiden die ziektes of chronische aandoeningen hebben, zoals fybromyalgie, diabetes, maagoperatie, hart- en vaatziekte, en/of in een revalidatieproces zitten. Tevens ben ik een gecertificeerd hardlooptrainer / running- therapeut en weet ik mensen te begeleiden met stress, burn-out, depressie of angstgerelateerde klachten. Een ander helpen in het investeren naar een goede gezondheid doe ik erg graag. Of dit nu gaat om afvallen, een hoger niveau bereiken in je sport of revalideren, ik ga de uitdaging graag met je aan, wacht niet langer en zet de stap naar een gezonde toekomst!
Interesse? Neem gerust vrijblijvend contact op, ik vertel je graag over de mogelijkheden.
06-26098637


m_aghbal_85@hotmail.com
06-26098637