Sports World Amsterdam

Blog van Sports World

25/11/2013| Sport World

Blog van Sports World

Welkom op de blog van Sports World. Wat je hier kunt verwachten? Een hele reeks aan informatieve, interessante, leuke artikelen over sport, voeding en gezond leven! 

Sport World staat in het teken van energie. Wij willen iedereen inspireren om actief en gezond te leven. Wij helpen hier graag bij door invulling te geven aan een gezonde levensstijl. 

Elke maandag vind je hier artikelen over sport. Dit kunnen artikelen zijn over diverse groepslessen bij Sports World, bepaalde oefeningen voor het lichaam of sportieve evenementen.

Op de woensdag verschijnen op onze blog artikelen over voeding. Voeding is ontzettend belangrijk bij een gezonde levensstijl. Zo verschijnen er diverse recepten, feiten over voeding en inspirerende artikelen hoe je langzaam aan een gezonde levensstijl kan creëren op het gebied van voeding.

Op de vrijdag sluiten we de week af met artikels over gezond leven. Dit zijn vaak artikelen met persoonlijke verhalen van leden, trainers of medewerkers van Sports World. Ook verschijnen er artikels over hoe iedereen gezond kan leven met veel plezier. Vind hier je inspiratie uit en praat mee over jouw ervaring! Alle artikelen plaatsen wij om 13.00 uur op de dag zelf.

Heb jij suggesties, mogen wij jou interviewen of heb jij een verhaal dat je wilt delen? Mail dan naar info@sportsworldamsterdam.nl