Sports World Amsterdam

Receptie en horecamedewerker

Enthousiaste en flexibele receptie en horecamedewerker

We zijn op zoek naar jou!

Wie zijn we?

Sports World Amsterdam is een fullservice healthclub gevestigd in een uniek historisch gebouw in Amsterdam Oost. Naast een uitgebreid yoga aanbod en meer dan 125 groepslessen bieden wij fitness, personal training, squash, Finse sauna, stoombad, buitensporten, fysiotherapie, voedingsadvies en een Grand Café (De Oude Melkfabriek). Maar liefst 365 dagen per jaar staan wij klaar voor onze clubleden zodat zij het beste uit zichzelf kunnen halen.

Werken bij de receptie en horeca?

Doel van de functie is het streven naar ledentevredenheid door optimale service en aandacht te bieden aan onze leden. Je weet op enthousiaste wijze alle leden de service te geven die ze verdienen. Je bent het visitekaartje voor de club en je staat daarom op een zeer enthousiaste en klantvriendelijke wijze onze leden te woord. Je informeert de bezoekers over de mogelijkheden binnen de club en je bedient de gasten in het restaurant. Verder verricht je allerlei voorkomende administratieve en schoonmaak werkzaamheden.

Wat vragen wij?

In ieder geval een sportieve, enthousiaste en eerlijke medewerker met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je vindt het belangrijk om een sportief en gezond leven uit te dragen. Logischerwijs rook je niet. Je wilt, samen met ons, Sports World tot een nog groter succes maken. Je bent flexibel inzetbaar, zowel op doordeweekse dagen als in het weekend, overdag én ’s avonds. Uiteraard ontvang je vooraf een werkrooster.  Vanwege de gewenste flexibiliteit is het handig als je in Amsterdam e.o. woont. Je bent goed beschikbaar (zeker 16 uur per week). Extra inzet Is wenselijk in geval van vakantie/ziekte van je collega’s.

Wat bieden wij?

Naast een sportieve werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden bieden wij je een gratis lidmaatschap.

Jouw reactie

Stuur je CV (met foto) en motivatie naar Barry Schreurs, via barryschreurs@sportsworldamsterdam.nl.
We zien je reactie met veel belangstelling tegemoet!